'Leicester-eigenaar Srivaddhanaprabha zat in verongelukte heli'

28 oktober 2018, 08:36

De voetbalwereld werd zaterdagavond opgeschrikt door het helikopterongeluk bij Leicester City. Hoewel het officieel nog niet bevestigd is, schrijven diverse media dat Vichai Srivaddhanaprabha in de helikopter zat, die na de wedstrijd crashte. Het incident heeft logischerwijs veel emoties los gebracht bij de Premier League-club.

Vice-voorzitter Aiyawatt Srivaddhanaprabha, de zoon van de eigenaar, en technisch directeur Jon Rudkin vliegen regelmatig met de eigenaar mee na wedstrijden, maar zouden volgens Sky Sports ditmaal niet in de helikopter hebben gezeten. De BBC en ESPN melden op basis van betrouwbare bronnen dat de Srivaddhanaprabha wel in het toestel zat.

Volgens diverse ooggetuigen deed de staartpropeller het niet meer, waardoor de helikopter naar de grond kwam. "Ik zag Kasper Schmeichel het eerst het stadion uitrennen, gevolgd door een veel stewards en beveiligers", liet een ooggetuige en tevens trouwe Leicester City-fan weten. Alle clubs in Engeland hebben inmiddels hun medeleven betuigd aan The Foxes, die zelf nog niet met een officieel statement zijn gekomen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen