Buijs: "We zagen een Groningen zoals we het graag willen"

28 oktober 2018, 09:10

Dubbele gevoelens bij Danny Buijs na het verlies van FC Groningen tegen PSV (1-2). Enerzijds is de oefenmeester van de Groningers trots op de wijze waarop de koploper van de Eredivisie werd bestreden, anderzijds baalt Buijs er enorm van dat zijn ploeg vlak voor tijd een punt uit handen gaf. Door een laat doelpunt van Denzel Dumfries bleef Groningen met lege handen achter.

"Vandaag zagen we een Groningen zoals we het graag willen zien. Dat willen ook een keer belonen met punten. Dat gun ik de groep, maar ook iedereen die achter de club staat. Ik denk dat we een prima wedstrijd hebben gespeeld tegen de nummer één van Nederland. We hadden een resultaat in onze handen, maar dat hebben we laten glippen", concludeert Buijs in gesprek met het televisiekanaal van de Groningers.

Groningen slaagde er niet in om een gelijkspel uit het vuur te slepen. "Los van hun individuele kwaliteiten zijn ze enorm sterk, met name als je veel ruimte achter de laatste lijn weggeeft. Dat zie je uitstekend bij hun tweede goal, dat is de grote kwaliteit van PSV. Daar hebben we het uitgebreid over gehad. Dan doet het ontzettend pijn dat de beloning die je verdient door de neus wordt geboord."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen