Henry kan AS Monaco vooralsnog niet uit het slop trekken

28 oktober 2018, 09:12

Het is Thierry Henry nog niet gelukt om met AS Monaco de weg naar boven de te vinden. De Monegasken bleven zaterdagavond steken op een 2-2 gelijkspel tegen mede-laagvlieger Dijon. Pas tien minuten voor tijd kwamen de manschappen van Henry op gelijk hoogte.

Monaco was door een doelpunt van Benjamin Henrichs in de eerste helft op 1-0 gekomen, maar door goals van Mickaël Alhonse en Mehdi Abeid leidde Dijon na een uur spelen in het Stade Louis II. Kamil Glik tekende tien minuten voor tijd voor de 2-2, maar wederom slaagde Monaco er niet in om een wedstrijd in de Ligue 1 te winnen.

De remise tegen Dijon is de derde wedstrijd onder Henry waarin niet gewonnen wordt. Het is sowieso een behoorlijke tijd geleden dat Monaco een wedstrijd won. In de Champions League zegevierde de kampioen van twee jaar geleden nog geen enkele keer, in de Ligue 1 won Monaco alleen de eerste wedstrijd. De laatste dertien (!) duels werden niet gewonnen. Monaco staat in de Franse competitie op de negentiende plaats.

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!