Van der Gaag kan leven met gelijkspel tegen ADO Den Haag

28 oktober 2018, 09:12

NAC Breda pakte zaterdagavond voor de tweede keer op rij een punt in de Eredivisie. De club uit Noord-Brabant speelde op bezoek bij ADO Den Haag met 1-1 gelijk, tot genoegen van trainer Mitchell van der Gaag. De 47-jarige oefenmeester zag zijn ploeg sterk beginnen, maar vervolgens terugvallen in oude patronen.

Een gelijkspel in Den Haag is geen slecht resultaat voor NAC, beseft Van der Gaag. "We begonnen goed, maakten een goal, maar daarna zakten we helemaal weg en werden we teruggedrongen. Toen kregen we een doelpunt tegen en kregen het moeilijk", zegt de trainer tegen de NOS. "De tweede helft was een open wedstrijd waarin geen van de ploegen controle had."

NAC speelde een week geleden gelijk tegen Willem II (2-2) en pakte op bezoek bij ADO het tweede punt op rij. "Vanaf PSV (0-2, red.) zie ik een elftal dat voor elkaar door het vuur gaat. Daar begint het mee. Het is niet altijd even goed. Bij vlagen zie ik goede dingen. Maar op de momenten dat ik denk dat we controle hebben, maken we onnodige fouten. Dat zijn momenten die eruit moeten."

Technisch hart

Volgens BN De Stem gaat Van der Gaag samen met Pierre van Hooijdonk en Tim Gilissen het nieuwe technisch hart van NAC vormen. Dat kan de trainer nog niet bevestigen. "Ik heb gesprekken gehad. Ik denk dat er deze week of volgende week iets naar buiten komt. Het is niet aan mij om het naar buiten te brengen."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen