Leicester City voorkomt vlak voor tijd stunt van tien van West Ham

27 oktober 2018, 20:33

West Ham United leek zaterdagavond op weg naar een stunt op bezoek bij Leicester City, maar gaf vlak voor tijd een 0-1 voorsprong uit handen. De club uit Londen speelde meer dan de helft van de wedstrijd met een man minder en slaagde er nét niet in om de voorsprong vast te houden. Fabián Balbuena had de score geopend, Wilfred Ndidi tekende voor de late 1-1.

Balbuena maakte na een halfuur spelen de 0-1. Eerste kopte hij op de paal, om vervolgens in de rebound alsnog raak te schieten. Het was voor de verdediger uit Paraguay zijn eerste doelpunt in de Premier League. Niet veel later kreeg West Ham een enorme domper te verwerken toen Mark Noble een rode kaart ontving. In een poging zijn balverlies te herstellen zette de Engelsman een sliding in op het scheenbeen van Ndidi.

Ondanks dat het team van Manuel Pellegrini de hele tweede helft met een man minder speelde, leek het de zege uit het vuur te slepen. Daar stak Ndidi, slachtoffer van Noble's tackle, echter een stokje voor. Hij maakte vlak voor tijd de 1-1, waardoor Leicester een zwaarbevochten punt overhoudt aan het duel met West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen