Ronaldo schiet Juventus met prachtige knal naar zege

27 oktober 2018, 19:51   Bijgewerkt: 28 oktober 2018, 09:13

Cristiano Ronaldo heeft Juventus zaterdagavond hoogstpersoonlijk langs Empoli geleid. Met twee doelpunten zorgde de Portugese superster ervoor dat laagvlieger met 1-2 werd verslagen. Door de zege verstevigt Juventus de koppositie in de Serie A. Met 28 punten uit tien wedstrijden houdt De Oude Dame de concurrentie ruim onder zich.

Juventus keek na een helft spelen tegen een onverwachte 1-0 achterstand aan. Uit een snelle tegenaanval tekende Francesco Caputo namens Empoli voor het openingsdoelpunt. Na rust startte de Ronaldo-show. Eerst maakte de Portugees uit een strafschop de gelijkmaker, even later scoorde hij opnieuw. Zijn tweede doelpunt was er een van grote schoonheid: met een prachtige knal in de kruising zette Ronaldo zijn ploeg op voorsprong.

Door de doelpunten van Ronaldo staat Juventus nu op negen overwinning uit tien wedstrijden. De zege in Empoli betekent voor de club uit Turijn een afsluiting van een goede week. Midweeks won Juventus in de Champions League met 0-1 van Manchester United. Niet Ronaldo, maar Paulo Dybala werd toen de matchwinner.

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen