Liverpool maakt het even spannend, maar klopt Cardiff

27 oktober 2018, 18:05   Bijgewerkt: 27 oktober 2018, 19:11

Zoals verwacht werd heeft Liverpool zaterdagmiddag simpel afgerekend met Cardiff City. In de tweede helft werd het op Anfield Road nog even spannend, maar uiteindelijk won de thuisploeg met 4-1. Daardoor blijft het team van Jürgen Klopp aan de leiding in de Premier League.

Liverpool - Cardiff City 4-1

Cardiff City begon als hekkensluiter aan de wedstrijd en Liverpool als gedeelde koploper. Daardoor werd er een gemakkelijke zege verwacht voor Liverpool en dat gebeurde ook. Al na tien minuten konden de fans van de thuisploeg juichen, toen Mohamed Salah na een scrimmage de 1-0 in het doel knalde. Virgil van Dijk was met een sluwe kopbal dichtbij de 2-0, maar zag zijn inzet tegen de paal belanden. Liverpool haalde na de 1-0 de voet van het gaspedaal en kwam pas in de 66ste minuut weer tot scoren. Sadio Mané knalde met links hard raak in de korte hoek. Daarna werd het echter ineens spannend. Een kwartier voor tijd produceerde Callum Paterson de aansluitingstreffer door slim binnen te tikken na geschutter in de Liverpool-defensie. Dat was reden voor Liverpool om nog even aan en dat leidde tot goals van invaller Xherdan Shaqiri en Mané.

Fulham - Bournemouth 0-3

De verrassing van dit Premier League-seizoen is vooralsnog Bournemouth. De club van Nathan Aké was zaterdag weer succesvol door bij Fulham ruim te winnen. De promovendus werd met 0-3 afgedroogd door de huidige nummer zes van de Premier League. Callum Wilson was met twee goals, waarvan één penalty, de grote man. Ook David Brooks trof nog doel. Dat Kevin McDonald van Fulham tussendoor nog rood pakte, hielp uiteraard niet meer voor Fulham. Bournemouth is inmiddels Watford FC, dat heel goed aan het seizoen begon, voorbij.

Watford - Huddersfield Town 3-0

Invaller Juninho Bacuna heeft zaterdag niet kunnen voorkomen dat Huddersfield Town weer verloren heeft. De nummer voorlaatst heeft na tien duels pas drie punten en bleek zaterdag een maatje te klein voor Watford FC. Al na negentien minuten was het 2-0 door fraaie goals van Roberto Pereyra en Gerard Delofeu. Isaac Succes maakte de problemen voor Huddersfield nog groter door ook de derde goal te maken voor de thuisploeg.

Overige uitslagen:

Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers 1-0

Southampton - Newcastle United 0-0

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen