Breukers vindt dat succes Heracles niet uit de lucht komt vallen

27 oktober 2018, 14:53

Dat Heracles Almelo na negen duels vierde staat in de Eredivisie, mag een verrassing heten. Toch vindt Tim Breukers niet dat de succesreeks van de club toeval is. Hij stelt dat de club uitstekend bezig is en dat het succes verdiend is.

Er mag door Heracles best genoten worden van de geweldige start, vindt Breukers. "Het kan over vier weken heel anders zijn", beseft hij in gesprek met Tubantia. "Niet dat we nu over moeten lopen van trots, maar we mogen ons best profileren. We steken er veel tijd in, meer dan ooit. Als het er dan uitkomt op het veld, mag dat gezien worden. Het komt niet uit de lucht vallen. Heracles is een club die zich op de achtergrond al jaren ontwikkelt. We zijn stabiel en rustig, maar ook vernieuwend."

Bij Heracles staat sinds de zomer Frank Wormuth voor de groep en dat heeft voor verandering gezorgd. "Het is niet zo dat het spel opeens anders is, de basisprincipes zijn hetzelfde", zegt Breukers. "Maar we voeren steeds dezelfde patronen uit, houden ons strak aan zijn filosofie, waardoor er een duidelijke structuur in het spel ontstaat. Om de patronen in ons brein te slijpen waren 1500 tot 2000 herhalingen nodig. Niet altijd de leukste trainingen, maar het betaalt zich uit. Vorig jaar was Brandley Kuwas bepalend, nu zijn meer spelers in staat bepalend te zijn."

Zaterdagavond speelt de ploeg de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen