Linssen staat nog altijd droog: "Ik ben niet onrustig"

27 oktober 2018, 14:27

Opmerkelijk is dat Bryan Linssen zijn rekening nog niet heeft geopend in dit Eredivisie-seizoen. De buitenspeler van Vitesse scoorde vorig seizoen twintig keer (alle competities) maar heeft dit seizoen nog niet gescoord. Grote zorgen maakt hij zich niet.

Wat de aanvaller geruststelt, is dat hij altijd kansen krijgt. "Elke week weer", vertelt hij aan De Gelderlander. "Het gaat nu om het moment dat die kansen ook een doelpunt opleveren. Ik ben niet onrustig. Ik heb dit wel vaker gehad. Een periode van drie wedstrijden zonder doelpunt. Vorig jaar nog. Maar uiteindelijk komt de goal wel", zegt hij. Zondag speelt hij tegen Fortuna Sittard.

Toch verloopt dit voetbaljaar matig voor Linssen, die met Vitesse zevende staat. "Dit seizoen valt nog tegen", beseft de 28-jarige speler. "Ik ontbeer ritme, door die enkelblessure. Ik heb flink last gehad. Nu gaat het gelukkig weer goed."

Hij hoopt met zijn club snel richting de topplaatsen in de Eredivisie te kunnen. "De lat moet bij Vitesse omhoog", stelt Linssen, die zondag tegen zijn oude club speelt. "Fortuna is een mooie club. Ik houd er goede herinneringen aan over. Maar clubs als Fortuna, Excelsior, ADO, VVV, Emmen en De Graafschap moeten wij verslaan. Dat zijn we aan onze stand verplicht. En dat is ook de weg naar succes. AZ won vorig jaar geen enkele topper. Maar ze versloegen alles daar onder. Daar werden ze wel derde mee."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen