Klaassen blij met Werder Bremen: "Voel me op mijn plek"

27 oktober 2018, 13:15

Na een dramatisch seizoen bij Everton heeft Davy Klaassen de weg omhoog weer ingeslagen. De middenvelder bloeit dit seizoen helemaal op bij Werder Bremen en voelt zich in de Bundesliga helemaal op zijn plek. Hij stelt dat de club en hij een goede match is.

De recordaankoop van Werder vertelt tegen de NOS over zijn eerste maanden bij de club. "Ik heb hier echt een teamgevoel en voel me hier op m'n plek. De mensen zijn fijn in de omgang en we winnen veel, da's natuurlijk ook niet onbelangrijk. Spelers en trainers hebben hetzelfde idee over voetbal als ik. Zo aanvallend mogelijk en met een duidelijk idee", zegt hij. Dit seizoen speelde hij acht wedstrijden in de competitie waarin hij twee keer scoorde.

De oud-Ajacied stelt dat hij het vorig seizoen simpelweg moeilijk had bij Everton. "Buiten het veld ging het prima. Ik had een prima band met de mensen. De speelstijl was echter compleet anders dan ik gewend was bij Ajax en die aanpassing verliep moeilijk. Ik heb bij Everton eigenlijk nooit kunnen laten zien wat ik werkelijk kan."

Werder Bremen bezet momenteel de derde plaats in de Bundesliga.

Denk jij dat Ajax van Feyenoord wint in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen