Verhaar blij dat er bij Sparta dankzij periodetitel wat te vieren is

26 oktober 2018, 22:49

Sparta Rotterdam is de trotse winnaar van de eerste periode in de Eerste Divisie. Met Thomas Verhaar als invaller versloegen de Kasteelheren Telstar met veel pijn en moeite (3-2). "Vorig jaar was een ongelooflijk kloteseizoen."

Voldaan stond Verhaar FOX Sports te woord na de overwinning in Rotterdam. Via Lars Veldwijk kwam Sparta op een 2-0 voorsprong. Na rust kwam Telstar terug tot 2-2, maar in de slotfase zorgde Halil Desviroglu voor blijdschap, opluchting en de periodetitel. Verhaar is kritisch."Je ziet aan het eind van de eerste helft dat we gemakzuchtig worden. Dat zetten we in de tweede helft door. Daardoor kwamen zij ook aan voetballen toe. Het zag er niet goed uit."

Toch looft hij de veerkracht van zijn ploeg. "Na de 2-2 richten we ons wel aardig op, dus dat was mooi om te zien." Hoewel Sparta mikt op de titel en rechtstreekse promotie naar de Eredivisie, vindt Verhaar het mooi om de periodetitel te pakken. "Het is gewoon mooi dat we weer eens wat te vieren hebben. Vorig jaar was een ongelooflijk kloteseizoen. Ik denk dat iedereen snakte naar een succesje."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen