Lukkien: "'Kleine Bannink' kan tijdje niet gebruikt worden"

Lukkien: "'Kleine Bannink' kan tijdje niet gebruikt worden"

26 oktober 2018 – FC Emmen pakte tegen tien spelers van VVV-Venlo een punt. De Drentenaren zagen Alexander Bannink uitvallen na een charge op een pijnlijke plek van Roel Janssen, die met rood mocht vertrekken. Trainer Dick Lukkien weet wel hoe het met de edele delen van Bannink staat. "Kleine Bannink kan een paar dagen niet gebruikt worden, denk ik."De coach van de promovendus analyseert na afloop de wedstrijd bij FOX Sports. De openingsfase moest Emmen de meerdere in de gasten erkennen. "Het eerste kwartier was VVV duidelijk beter en de eerste kans lag meteen binnen, maar na de rode kaart was het eenrichtingverkeer. De gelijkmaker viel misschien te laat, maar we kregen wel kansen op de winnende."

Door het gelijkspel is FC Emmen nog altijd zonder driepunter op de Oude Meerdijk. Lukkien is desondanks redelijk tevreden. "We hebben de bal laten gaan en het speelveld breed gehouden. Daar ben ik tevreden over. VVV heeft het goed gedaan, maar wij moeten ook naar onszelf kijken. Bij ons kon er ook genoeg beter."

Bannink moest enkele minuten na de charge van Janssen met behoorlijk veel pijn aan de edele delen gewisseld worden. Lukkien wilde er nog een paar woorden aan kwijt en die lieten niets aan het toeval over. "Kleine Bannink kan een paar dagen niet gebruikt worden, denk ik."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 juli 2019

  2. maandag 22 juli 2019