Boze Courtois dreigt met stappen tegen Spaans ochtendblad

26 oktober 2018, 20:35

Real Madrid-doelman Thibaut Courtois is laaiend op de Spaanse krant El País. Het medium publiceerde eerder deze week een verhaal waarbij Courtois boos zou hebben gereageerd op een eventuele komst van trainer Antonio Conte of José Mourinho. De Belg ontkent met klem en overweegt stappen te ondernemen. "Het zijn leugens die mijn reputatie als prof schaden."

De positie van de huidige trainer Julen Lopetegui wankelt na een maand vol met slechte resultaten. Gespeculeerd werd over een ontslag van de Spanjaard. Naar verluidt zou of Conte of Mourinho de opvolger van Lopetegui worden. Courtois, die bij Chelsea met de twee trainers werkte, zou in de kleedkamer boos gereageerd hebben. "Ik ben hier de enige die gewerkt heeft met Conte én Mourinho. Ik ben weggegaan uit Londen om dat niet meer mee te maken. Ik kan het niet geloven."

Die publicatie is bij Courtois in het verkeerde keelgat geschoten. Via Twitter laat de Belg weten de berichtgeving te ontkennen en woedend te zijn op de Spaanse krant. "'Het zijn leugens die mijn reputatie als prof schaden. Ik verwacht een rectificatie. Ook denk ik na om juridische stappen te ondernemen."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen