Door Italië begeerde Allan krijgt eerste oproep Brazilië

26 oktober 2018, 20:00

Een opvallende naam in de Braziliaanse selectie: Napoli-middenvelder Allan is voor het eerst opgeroepen door bondscoach Tite. Allan was ook in beeld om voor Italië uit te komen, maar lijkt nu voor de Goddelijke Kanaries te gaan spelen. "Ik had hem eerder moeten selecteren."

Allan zou ook voor Italië mogen uitkomen. De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini liet eerder al weten de situatie van Allan in de gaten te houden. Tite heeft de speler van Napoli opgenomen in zijn selectie voor de oefenduels tegen Uruguay en Kameroen in Londen. Volgens Tite is de Italiaanse belangstelling niet de reden om Allan op te roepen. "Ik had hem eerder moeten selecteren. Hij is opgeroepen omdat hij dat verdient."

Er is slechts één speler uit de Braziliaanse competitie opgeroepen door Tite. Cruzeiro-speler Dedé mag misschien minuten maken in de oefenpotjes. Verder zijn er geen Brazilianen uit de vaderlandse competitie in de selectie opgenomen omdat de beslissing om het kampioenschap en de Copa Libertadores binnenkort valt.

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen