Fortuna Sittard mist aanvaller Novakovich tegen Vitesse

26 oktober 2018, 13:09   Bijgewerkt: 26 oktober 2018, 13:40

Fortuna Sittard moet Andrija Novakovich missen komend weekend. De aanvaller is niet fit genoeg om in actie te komen tegen Vitesse en ontbreekt in de wedstrijdselectie van de Limburgers. Ook verdediger Kai Heerings is niet beschikbaar voor het bijzondere duel van de oefenmeester, die tegen een oude werkgever speelt.

Door zijn verleden in Arnhem, hoopt Eijer natuurlijk des te meer op een mooi resultaat. "Veel mensen uit die tijd lopen er natuurlijk niet meer rond, maar ik heb toch al heel wat appjes gekregen met welkom terug enzo. Het is een club waar ik mooie jaren heb beleefd en ook nog een afscheidswedstrijd heb gehad", vertelt hij tegenover De Limburger.

Hoewel de promendus de laatste wedstrijd won in de Eredivisie, van De Graafschap, vindt de coach dat het spel een stijgende lijn moet krijgen. "We zullen beter voor de dag moeten komen als tegen De Graafschap, maar de trainingen deze week geven een goed gevoel", aldus Eijer. Niet alleen Fortuna mist haar aanvalsleider, bij Vitesse is dat ook het geval, want Tim Matavz ontbreekt voorlopig bij de Arnhemmers.

Denk jij dat Ajax van Feyenoord wint in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen