Charisteas ziet Ajax als favoriet: "De Jong is de beste speler"

26 oktober 2018, 13:39

Angelos Charisteas ziet Ajax als de grote favoriet tegen Feyenoord. De spits die zowel in Amsterdam als ook in Rotterdam speelde, volgt de Eredivisie nog altijd op de voet en is onder de indruk van de ploeg van Erik ten Hag. "De jonge talenten zijn weer wat ouder en ze hebben natuurlijk Frenkie de Jong. Dat vind ik de beste speler van Ajax op dit moment."

Dat vertelt hij tegenover ELF Voetbal. Daarom ziet hij de Amsterdammers als de favoriet voor het onderlinge duel van zondagmiddag. "Bij Feyenoord staat er nieuw team. Ze doen het dit seizoen niet slecht, maar de automatismen zijn nog niet volledig ingeslepen", ziet de Griek, die het duel zeker gaat volgen. "Ajax - Feyenoord schalen we daarbij op hetzelfde niveau in als Schalke - Borussia Dortmund, Manchester United - Manchester City en FC Barcelona - Real Madrid. Wedstrijden met een speciale lading."

Verder werkt Charisteas momenteel hard aan een trainersdiploma, waarmee hij in alle Europese competities aan de bak kan op termijn. "Volgens de planning moet ik straks in mei een laatste test bij een profclub doen. Misschien wordt dat wel Ajax. Wie weet. Hopelijk kan ik volgend jaar als hoofdtrainer aan de slag. Bij een Griekse club, bij de Griekse voetbalbond wat een droom zou zijn of misschien elders."

Denk jij dat Ajax van Feyenoord wint in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen