Groenendijk wil dat Meijers en Beugelsdijk minder kaarten pakken

26 oktober 2018, 11:37

Alfons Groenendijk hamert op minder gele kaarten van Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk, de voornaamste kaartenpakkers in de selectie van ADO Den Haag. Ook vindt de trainer van de Residentieclub dat zijn ploeg te veel penalty's tegen krijgt.

Beugelsdijk leidt het kaartenklassement van de Eredivisie. De verdediger van ADO zag al zes keer een gele kaart, Meijers ontving vier keer een prent. "Het zijn twee spelers die eruit springen. Die krijgen nog steeds te veel kaarten", zegt Groenendijk tegen ADO Den Haag TV. "Dat moet minder, maar bij de rest valt het mee."

Het aantal penalty's dat ADO Den Haag dit seizoen tegen krijgt, ziet Groenendijk ook als gevolg van de introductie van de VAR. "Het geldt voor meerdere clubs, maar wij hebben inderdaad te veel tegen. Daar word je niet vrolijk van."

Groenendijk waakt ook voor een te hoog verwachtingspatroon bij ADO, dat zaterdag NAC Breda ontvangt. "Iedereen verwacht door de resultaten van afgelopen periode dat je zomaar even wint. Zo makkelijk gaat dat niet bij ADO. Iedereen in de media praat over play-offs en Europees voetbal. Dat is niet gebaseerd op feiten, maar op opportunisme. We moeten bij de feiten blijven en dat is dat ADO elke wedstrijd keihard moet knokken om tot iets te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen