Arsenal blijft maar winnen, maar Emery denkt niet aan records

26 oktober 2018, 08:44

Arsenal boekte donderdagavond, zij het met enige moeite, de elfde officiële overwinning op rij door Sporting Portgual te verslaan in de Europa League. Het clubrecord van veertien zeges op rij, dat stamt uit het seizoen 1987/1988 onder manager George Graham, komt al in beeld, toch is Unai Emery daar absoluut nog niet mee bezig. "Drie wedstrijden? Dat zijn er best veel om te winnen", bleef de coach rustig.

Sporting Portugal (0-1) was na Leicester City (3-1), Fulham (1-5), Qarabag (0-3), Watford (2-0), Brentford (3-1), Everton (2-0), Vorskla (4-2), Newcastle (1-2), Cardiff (2-3) en West Ham (3-1) de elfde achtereenvolgende ploeg die aan de zegekar werd gebonden. Chelsea was de laatste topper die werd verloren. "Maar wij zijn alleen bezig met het duel met Crystal Palace. En we genieten van het moment, met onze supporters."

Crystal Palace, Blackpool en Liverpool zijn de komende drie tegenstanders. "We willen blijven winnen en willen ook alles nog verbeteren. Elke wedstrijd is een grote kans om te laten zien dat de spelers hun verantwoordelijkheid nemen en persoonlijkheid te tonen", aldus Emery.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen