Cocu pakt een knap punt: "Geeft ons een steuntje in de rug"

25 oktober 2018, 23:30

Phillip Cocu heeft de lastige uitwedstrijd tegen Anderlecht met Fenerbahçe positief afgesloten. Gewonnen werd er niet, maar met de 2-2 hield de ploeg toch een goed gevoel over aan de wedstrijd. Dat vindt ook Phillip Cocu.

De Turken kwamen terug van een 2-0 achterstand. "Dat geeft me een dubbel gevoel, want ik vond dat we gewoon goed voetbalden", zegt Cocu tegen FOX Sports. "Maar deze comeback zorgt in ieder geval voor een goed gevoel in ons team. We zitten in een moeilijke fase en dit moet ons wel een steuntje in de rug geven naar het weekend toe."

Ondanks dat de club van Cocu slecht presteert in eigen land, blijven de fans erachter staan. Dat weet Cocu ook. "Al onze thuiswedstrijden zijn uitverkocht. Ik heb de spelers ook gezegd: als je laat zien dat je trots bent om voor deze club te spelen en je echt honderd procent geeft, dan blijven de fans achter je staan. Er zijn een paar wedstrijden geweest dat we niet alles konden brengen, en bovendien is iedere uitwedstrijd in de Turkse competitie erg zwaar. Daar hebben we van geleerd en de laatste wedstrijden die we hebben gespeeld, gingen we in ieder geval tot het gaatje. Dat is ook de enige manier om tot resultaten te komen."

Vanavond werd Cocu bijna genekt door Zakaria Bakkali. De Belg die bij PSV nog onder Cocu speelde, scoorde twee keer. "Het is altijd leuk om spelers waar je mee hebt samengewerkt weer te zien", vindt de trainer van de Turken. Hij heeft ook zijn kwaliteiten laten zien, met twee geweldige goals. Ik gun hem het beste: hij is een goede speler en een goed ventje. Alleen jammer dat hij er net tegen ons twee inschiet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen