Groep L: Loftus-Cheek leidt Chelsea langs BATE Borisov

25 oktober 2018, 23:17

Een bliksemstart en een hattrick van Ruben Loftus-Cheek hebben Chelsea drie punten opgeleverd tegen BATE Borisov (3-1). Met een nieuwe zege op zak staan de Londenaren al bijna in de knock-outfase, want na drie duels behouden de Engelsen hun honderd procent score. BATE Borisov zal het uit moeten vechten met PAOK Saloniki en Vidi FC, dat donderdag verrassend won op bezoek bij PAOK.

Chelsea - BATE Borisov 3-1

Al binnen tien minuten was het duel tussen Chelsea en BATE Borisov beslist. Uitblinker Loftus-Cheek nam het B-elftal van Chelsea bij de hand. De Engels international liep in de tweede minuut een prima voorzet vanaf de penaltystip binnen. Met binnenkantje voet maakte Loftus-Cheek zijn tweede van de avond. Zijn hattrick maakte hij in de tweede helft compleet. Het jeugdexponent van Chelsea kreeg de bal aan de rand van de zestien voor zijn voeten en zag in de verre hoek een gaatje: 3-0. Met die comfortabele voorsprong op zak deed Chelsea het iets te rustig aan. Want, tot irritatie van Maurizio Sarri, kregen The Blues in de slotfase nog de 3-1 om te oren. Al was die goal enkel voor de statistieken. 

PAOK Saloniki - Vidi FC 0-2

PAOK Saloniki riep het onheil in de thuiswedstrijd tegen Vidi over zichzelf af. Bij de 0-1 van Szabolc Huszti stond de Griekse defensie matig te verdedigen. Op slag van rust kreeg Stopira de ruimte om via de grond de bal in het doel te koppen. Met invaller Diego Biseswar binnen de lijnen ging PAOK op zoek naar de aansluitingstreffer, maar kon het een nederlaag niet meer voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen