Groep G: Villarreal blaast Rapid Wien van het veld, Rangers gelijk

25 oktober 2018, 23:15

Villarreal had de punten donderdag hard nodig en heeft de missie om te winnen van Rapid Wien zeer serieus genomen. De Spaanse formatie speelde geconcentreerd en maakte er vijf tegen de arme Oostenrijkers: 5-0. Ondertussen speelde het Rangers van Steven Gerrard gelijk tegen Spartak Moskou.

Rangers - Spartak Moskou 0-0

Het Rangers van Gerrard vergaarde vier punten in de eerste twee duels van de Europa League, maar wist donderdag op eigen bodem niet te winnen van Spartak Moskou. De voormalig club van Quincy Promes maakte een matige indruk en mocht blij zijn dat het in 0-0 eindigde. De Russen moeten nu wel vrezen voor uitschakeling, aangezien het nog maar twee punten heeft en laatste staat in de groep.

Villarreal - Rapid Wien 5-0

In de eerste twee speelrondes speelde Villarreal gelijk en dus was het voor de Spaanse club hoog tijd om drie punten te pakken. Dat is donderdag gelukt en ging heel gemakkelijk tegen Rapid Wien. Al bij rust was het pleit beslecht, aangezien beide teams na 45 minuten de kleedkamer opzochten bij een 3-0 stand. Pablo Fornals en Karl Toko Ekambi en een eigen goal van Mateo Barac zorgden voor die stand. In de tweede helft was de puf uiteraard uit de wedstrijd, maar werd er nog wel gescoord. Daniel Raba bepaalde een kwartier na de doelwissel de tussenstand op 4-0. Daarna kreeg Jaume Costa nog volledig onnodig een rode kaart bij de thuisploeg, maar werd het nog wel 5-0. Gerard Moreno nam de laatste goal voor zijn rekening in de 85ste minuut. Villarreal komt door de winstpartij op vijf punten en doet daarmee goede zaken. De Oostenrijkers moeten voorlopig een pas op de plaats maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen