Groep C: Bordeaux staat na nederlaag op rand van uitschakeling

25 oktober 2018, 21:10

Girondins Bordeaux staat op de rand van uitschakeling in de Europa League. De Fransen verloren hun derde groepswedstrijd op bezoek bij Zenit St. Petersburg (2-1). Halverwege staat Bordeaux nog op nul punten en gaat Zenit met zeven punten aan kop in groep C. Slavia Praag wipte in dezelfde groep over FC Kopenhagen heen door de Denen in eigen huis te kloppen.

Zenit St. Petersburg - Girondins Bordeaux 2-1

Bordeaux begon prima aan het duel in Rusland. De Fransen waren beter en drukten dat ook uit in een voorsprong. Jimmy Briand liet de 0-1 noteren met een kopbal. Maar door toedoen van Artem Dzyuba liep het alsnog verkeerd af voor Bordeaux. Dzyuba tekende voor de gelijkmaker, miste tussendoor een penalty en was de aangever bij de 2-1 van Daler Kuzyaev.

FC Kopenhagen - Slavia Praag 0-1

In het weinig enerverende duel maakte Jan Matousek het verschil voor Slavia Praag. Zonder gedekt te worden in het strafschopgebied, waar Andreas Bjelland (voormalig FC Twente) een negatieve hoofdrol speelde, maakte Matousek het enige doelpunt en staat Slavia Praag na drie wedstrijden tweede achter Zenit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen