Groep B: Red Bull Salzburg en RB Leipzig doen goede zaken

25 oktober 2018, 20:48

Na drie speelronden in de Europa League heeft Red Bull Salzburg de maximale score te pakken. De Oostenrijkers staan na drie speelronden op het fraaie aantal van negen punten en maakten donderdagavond gehakt van Rosenborg: 3-0.

RB Leipzig - Celtic 2-0

Na twee duels stonden RB Leipzig en Celtic op drie punten en dus stond de wedstrijd van vanavond in het teken van aanhaken of afhaken. Duidelijk is geworden dat Leipzig voorlopig aanhaakt in de groep. De Duitsers wonnen dankzij twee goals voor rust, van Matheus Cunha en Bruma, met 2-0. In het restant van de wedstrijd kwam de thuisploeg niet meer echt in de problemen, waardoor het in de groep de tweede plaats stevig in handen heeft.

Red Bull Salzburg - Rosenborg 3-0

In deze groep won Red Bull Salzburg tot dusver beide duels, terwijl Rosenborg twee keer verloor. Vanavond was het verschil tussen de teams goed te zien. De Oostenrijkers waren veel te sterk en wonnen met 3-0. Munas Dabbur was de gevierde man met twee doelpunten. Hij maakte de 1-0 op slag van rust en maakte na een uur tijd de 0-3. Tussendoor had Hannes Wolf al de 2-0 gemaakt voor de trotse koploper, die met negen punten uit drie duels onbedreigd bovenaan staat. Voor het puntloze Rosenborg is de Europa League-campagne vooralsnog een kansloze missie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen