Twente speelt tegen Almere: "Zijn niet met periodetitel bezig"

25 oktober 2018, 17:04

Ook FC Twente mag nog hopen op de periodetitel, maar weet dat de concurrentie stevig is. Trainer Marino Pusic focust zich voor de wedstrijd tegen Almere City FC dan ook alleen op de wedstrijd en niet op een eventuele periodetitel.

Dat vertelt hij op de website van zijn club. Twente heeft zestien punten in de periode en weet dat Go Ahead Eagles, Almere City FC en Sparta meer punten hebben. Over een periodetitel maakt Pusic zich dus ook niet druk. "Daar zijn wij niet mee bezig, we hebben het ook niet in eigen hand. Het wedstrijd van morgen is er een op zich en die willen we winnend afsluiten. Als dat meer oplevert dan drie punten zien we na afloop", zegt de trainer.

Twente weet dat Almere, dat in de competitie net als de Tukkers op twintig punten staat, goed draait ondanks het verlies tegen Go Ahead Eagles van vorige week. "Het is een ploeg die het prima doet", vindt Pusic. "Een goed georganiseerd elftal met specifieke wapens. Ze hebben dit seizoen laten zien een serieuze kandidaat te zijn. Almere strijdt ook mee om de bovenste plaatsen, ik verwacht morgen een boeiende en interessante wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen