Eriksen teleurgesteld: "We hadden de wedstrijd moeten beslissen"

Eriksen teleurgesteld: "We hadden de wedstrijd moeten beslissen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 oktober 2018 – Voor het eerst in een maand tijd startte Christian Eriksen woensdagavond tegen PSV in de basis bij Tottenham Hotspur. De van een blessure herstelde Deen speelde een puike wedstrijd en maakte de PSV-middenvelders het leven zuur. Dat zijn team het veldoverwicht niet wist om te zetten in een zege, vindt Eriksen teleurstellend.

"We hadden de wedstrijd moeten beslissen", reageert Eriksen via de officiële kanalen van Tottenham Hotspur. "We hebben verzuimd dat te doen, waardoor PSV de mogelijkheid kreeg om terug te komen. Hugo (Lloris, red.) werd weggestuurd, al denk ik niet dat hij de laatste man was. Maar we hadden het hoe dan ook niet op de slotfase moeten laten aankomen."

Door de zege wordt het voor Tottenham Hotspur lastig om de knock-outfase van de Champions League te bereiken. De achterstand op nummer twee Internazionale is met nog drie wedstrijden te gaan vijf punten. Op doelsaldo staan de Engelsen boven PSV in Groep B.

Reacties

gerelateerd