Vormer: "Op basis van tweede helft moeten we altijd winnen"

25 oktober 2018, 08:33

Club Brugge slaagde er woensdagavond niet in om het geplaagde AS Monaco écht pijn te doen. De Belgen kregen voor eigen publiek kansen om de volle buit te pakken, maar bleven steken op een 1-1 gelijkspel tegen de Monegasken. Ruud Vormer denkt dat zijn team zich tekort heeft gedaan met de remise.

"We kunnen wel leven met deze 1-1. Maar op basis van de tweede helft moeten we eigenlijk altijd winnen", zegt Vormer in gesprek met het Belgische Q2. "We kregen enkele prima kansen, onder wie ikzelf ook. Die bal moest er natuurlijk altijd in, net als enkele andere mogelijkheden. Het is logisch dat je ook wat kansen weggeeft, maar veel waren het er niet."

Vormer beseft dat zijn ploeg over twee weken in Monaco een goed resultaat zal moeten neerzetten om zicht te houden op Europese overwintering. "We moeten nu gaan winnen in Monaco, maar een probleem is dat niet. Als je bij Club Brugge speelt, dan moet je elke wedstrijd proberen te winnen. We gaan alvast ons best doen om ook daar iets te sprokkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen