Malen geniet van eerste basisplaats in CL: "Dit is iets groots"

25 oktober 2018, 07:53

Door de blessure van Steven Bergwijn maakte Donyell Malen woensdagavond zijn basisdebuut in de Champions League. De aanvaller speelde vrij onopvallend, maar is trots dat hij voor de eerste keer aan de aftrap stond in een wedstrijd in het miljardenbal.  "Heel mooi om mee te maken. Dit is iets groots", aldus de negentienjarige Malen.

Malen vindt zelf dat hij 'oké' speelde tegen de huidige nummer vijf van de Premier League. "Ik heb niet helemaal mezelf kunnen zijn", vertelt de PSV'er in het Eindhovens Dagblad. Als voormalig jeugdspeler van Arsenal weet Malen hoe er in Engeland gevoetbald wordt. "Maar ik had nog nooit tegen Spurs gespeeld. Het is een goede ploeg, die gewend is aan het tempo in de Premier League. Wij zijn daar wat minder aan gewend, maar je ziet wel dat we meegaan. Naar dit niveau wil je ook toe."

PSV hield door een late gelijkmaker van Luuk de Jong een punt over aan de wedstrijd. "Als je terugkijkt, wil je altijd meer. Zij hebben kansjes gehad, maar wij kregen die ook. Ik vind sowieso dat we meer punten hadden moeten hebben in deze poule", besluit Malen, die de volledige wedstrijd speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen