Bij PSV wordt het punt tegen Tottenham Hotspur gekoesterd

25 oktober 2018, 08:00

Een puntje tegen Tottenham Hotspur was woensdag het hoogst haalbare, besefte PSV na afloop. Vooral in de tweede helft werd de thuisploeg overlopen door de Engelsen. Hugo Lloris hielp PSV met zijn rode kaart terug in de wedstrijd. Bovenal blies hij de hoop van PSV op Europese overwintering nieuw leven in. 

Gevoelsmatig lijkt die overwintering ver weg. PSV gaat nog op bezoek bij Tottenham en Internazionale, en ontvangt tussendoor FC Barcelona in het Philips Stadion. De pragmaticus zegt dat alles nog mogelijk is. Denzel Dumfries is zo'n een. "Ik zie veel kansen om te overwinteren. Tottenham heeft een punt, wij hebben een punt. Het duel in Londen wordt cruciaal", zei de verdediger van PSV tegen FCUpdate.nl. "In de wedstrijden erna zijn er ook nog zes punten te verdelen. We hebben die hard nodig, we zullen het van wedstrijd tot wedstrijd moeten bekijken. Als ploeg zullen we tot de laatste seconde vechten. Wij geven nooit op."

"Ik denk dat vandaag onze minste wedstrijd was", sprak Nick Viergever in de mixed zone. "In de tweede helft kwamen we niet aan voetballen toe, we liepen veel achter de bal aan. De rode kaart was het kantelpunt. Op wilskracht en overtuiging knokten we ons terug in de wedstrijd. Met een punt blijven we in de race.. Zelf hebben we het niet goed gedaan, en dan is dit het maximale. Onze trainer zei ook dat we blij moesten zijn met een gelijkspel tegen een hele goede ploeg "

Van Bommel zal over twee weken, als PSV op bezoek bij Tottenham gaat, een meesterplan moeten bedenken, wil het ook na vier wedstrijden nog over Europese overwintering praten. Niet eens per se om te winnen, maar om in ieder geval niet te verliezen. Vanuit de gedachte dat Barcelona en Internazionale tegen de Eindhovenaren mogelijk uitgespeeld zijn, mag PSV ook in Londen een puntje koesteren.

Door: Steven Koelma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen