Cocu ziet verbetering bij Fenerbahçe: "Balans in het team is goed"

24 oktober 2018, 21:37

Phillip Cocu bevindt zich in Turkije nog niet in rustig vaarwater, maar ziet dat Fenerbahçe zich de laatste weken verbetert. De Turkse ploeg heeft het verdedigend aardig op orde en incasseerde de laatste drie wedstrijden geen doelpunt meer. Toch is er nog genoeg voor verbetering, zegt Cocu.

"Voorin moeten we efficiënter zijn. Het komt er nu vooral op aan onze spitsen in scoringspositie te brengen en dan zal die bal er wel eens een keer ingaan. Aanvallers leven van doelpunten", citeert het ANP Cocu op de persconferentie daags voor het Europa League-treffen met RSC Anderlecht.

Fenerbahçe speelde de laatste competitiewedstrijden gelijk (twee keer 0-0) en won in de Europa League met 2-0 van Spartak Trnava. "De laatste wedstrijden gaat het beter. De balans in het team zit goed, de tactische discipline is beter en we incasseren minder tegendoelpunten."

De Turkse topclub speelt donderdagavond in Brussel tegen Anderlecht. Fenerbahçe veroverde in twee wedstrijden drie punten, de Belgen zijn nog puntloos.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen