Arias voorspelt eerste thuiszege tegen 'opportunistisch' VVV

24 oktober 2018, 17:11

FC Emmen hoopt vrijdagavond eindelijk de eerste thuisoverwinning in de Eredivisie te boeken. Tegenstander aan De Oude Meerdijk is VVV-Venlo, de verrassende nummer vijf van de competitie. Ondanks dat de Venlonaren sterk presteren, is Jafar Arias ervan overtuigd dat Emmen de eerste thuiszege gaat boeken.

Arias, die afgelopen weekend tegen PSV (6-0) voor het eerst in de basis startte, zegt dat Emmen zichzelf moet belonen. "VVV-Venlo is een heel andere soort ploeg dan PSV. PSV heeft een uitgebalanceerd team. VVV speelt opportunistisch en veel lange ballen. Als je naar onze kwaliteiten kijkt, moeten we thuis de drie punten pakken", zegt de aanvaller tegenover het televisiekanaal van de Emmenaren.

Emmen, voorafgaand aan het seizoen de gedoodverfde degradatiekandidaat, staat met acht punten op de vijftiende plaats. "We hebben punten laten liggen en hadden hoger op de ranglijst kunnen staan", zegt Arias, die vertrouwen heeft in vrijdag. "We passen onszelf niet aan en gaan gewoon lekker voetballen zoals we dat iedere week doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen