Onana liet Ajacieden schrikken met blessurebehandeling

24 oktober 2018, 14:44

Alles en iedereen bij Ajax hield zijn hart vast toen Andre Onana tegen Benfica opeens naar de grond ging. De keeper hield een bal binnen en ging vervolgens op de grond liggen. Kostas Lamprou werd direct de dug-out uitgestuurd, gelukkig kon de Kameroener door: hij had slechts last van zijn schouder. "Ik moet er wel op blijven letten, ik heb er namelijk eerder last van gehad", maakte hij de balans op na het duel.

Maar opgeven doet Onana niet zo snel bij een blessure, zo verzekerde hij tegenover AT5. "Nee. Ik ben net een robot. Ik moet een beetje opknappen en dan met de dokter kijken hoe het gaat", glimlachte hij over zijn blessurebehandeling. Op dat moment had Ajax volgens de goalie al voor moeten staan. "We waren beter, maar hadden eerder moeten scoren. Het lastig als je niet scoort, want dan hoeven zij geen risico te nemen."

Uiteindelijk viel er vlak voor het laatste fluitsignaal alsnog een Amsterdamse treffer, waardoor Ajax er florisant voor staat in de groepsfase van de Champions League. Toch wil Onana niet te vroeg juichen: "Over twee weken hebben we een belangrijke wedstrijd daar. Ik hoop dat we daar winnen en doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen