Mourinho richt zich op plek twee en wilde Chong niet inbrengen

24 oktober 2018, 12:32

José Mourinho is geenszins in paniek na de 0-1 nederlaag die dinsdagavond werd geleden in de Champions League tegen Juventus. De Portugees ziet Juventus namelijk als de grote favoriet in de poule en richtte zich naar eigen zeggen vanaf de eerste minuut al op plek twee. "Samen met Valencia strijden we voor die plaats en daar doen we hard ons best voor", liet de manager weten na het verlies op Old Trafford.

"Juventus is een van de grootste kandidaten om de Champions League te winnen", vond Mourinho. "Maar in de tweede helft speelden we desalniettemin goed. Het lukte ons niet om te scoren dankzij Bonucci en Chiellini. Zij kunnen naar de Harvard-universiteit om colleges over verdedigen te geven. Fantastisch. Juventus heeft overal kwaliteit staan."

De grote kracht van de Oude Dame was ook de reden dat landgenoot Tahith Chong op de bank bleef zitten. "Alex Sánchez, Jessi Lingard en Marouane Fellaini waren allen niet beschikbaar. De enige aanvallende optie die ik had, was een achttienjarige jongen, zonder speelminuten in het eerste", aldus Mourinho. "Als je kijkt naar het spelverloop, vond ik het niet gepast om hem in te brengen. Dat kun je niet van zo'n jongen verwachten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen