Fortuna-coach Eijer kijkt uit naar weerzien met Vitesse

24 oktober 2018, 11:41

Voor René Eijer wordt het treffen met Vitesse een bijzondere: de huidige trainer van Fortuna Sittard maakte ooit deel uit van de Gouden Generatie in Arnhem. Aan die club heeft hij zodoende nog altijd arme gevoelens overgehouden, al zal hij met zijn ploeg geen cadeautjes weggeven komend weekend. "Met Phillip Cocu, Raimond van der Gouw, Bart Latuheru en Frans Thijssen. Dat was een mooi team, hoor", blikt hij terug.

"Ik kijk dan ook uit naar deze wedstrijd", vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Kijk, het leven heeft mij naar andere plekken geleid. Iedereen gaat zijn eigen weg. Maar ik ben Vitesse nooit vergeten. Ik heb daar een toptijd beleefd. Het is mooi terug te zijn. Om de supporters weer te zien. Die hebben me destijds enorm gesteund. Ik ben in 1991 ook verkozen tot speler van het jaar van Vitesse. Dat zal ik nooit vergeten. De beker staat nog steeds op mijn kantoor."

Of zijn weerzien ook zo plezierig wordt op het veld, is nog even de vraag. Hoewel Vitesse nog niet groots presteert dit seizoen, zijn ze uiteraard wel de favoriet tegen Fortuna Sittard. Eijer: "Natuurlijk, het wordt niet makkelijk. Fortuna moet zich dit seizoen handhaven in de Eredivisie. Maar of het nu Ajax, PSV is of Vitesse: wij gaan ons niet ingraven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen