Angeliño geniet: "Deze flow mag nog even voortduren"

Angeliño geniet: "Deze flow mag nog even voortduren"

23 oktober 2018 – Wat gaat er momenteel niet goed bij José Angeliño? De linksback is sinds zijn transfer naar PSV een belangrijke schakel bij de koploper en laat zien mee te kunnen in de nationale top. Daarnaast maakte hij onlangs zijn debuut voor Jong Spanje en wordt hij binnenkort vader. De verdediger geniet met volle teugen van deze periode.De 21-jarige linksback wordt binnenkort vader en dat vindt hij uiteraard bijzonder. "Dat wordt de eerste keer, heel bijzonder en spannend natuurlijk", zegt hij tegen Voetbal International. "We weten nog niet wat het wordt, maar waarschijnlijk horen we dat deze week. Ik kan nauwelijks wachten. Het zijn droomweken voor me. Ik heb mijn debuut mogen maken in het nationaal elftal (Jong Spanje) en dat ging erg goed. We wonnen met 7-2 van IJsland, ik stond in de basis en heb een paar doelpunten voorbereid. Deze flow waarin ik zit, mag nog wel even voortduren."

Dat PSV zonder puntenverlies aan kop gaat met een fantastisch doelsaldo is volgens de Spanjaard geen toeval. "Het gaat allemaal om plezier en dat is er bij ons. Dat zie je aan onze manier van spelen. We gaan na ieder doelpunt door om er nog één te maken. Natuurlijk voor het publiek, maar ook zeker voor ons zelf. Als we dat plezier houden, dan kunnen wij dit het hele seizoen volhouden. Dat we nog steeds een perfecte score hebben, is natuurlijk fantastisch. Veel credits en respect naar onze aanvallers, zij zijn fantastisch", vindt de van NAC Breda overgekomen speler.

Hij hoopt dat PSV de vorm ook in de Champions League weet te verzilveren. Woensdag wacht de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Drie punten zijn nodig, weet Angeliño. "En dat is absoluut mogelijk", weet Angeliño. "Er zal druk op staan bij ons, maar voor Tottenham wordt het ook een moeilijke wedstrijd. Zij zitten in dezelfde situatie als wij en dat hadden ze niet verwacht. Het team dat het hardst werkt, dat het meest wil winnen, dat zal ook winnen. Wij zijn in elk geval vol vertrouwen."

Ontvang nu 50 euro welkomstbonus en zet in op winst van Ajax tegen Benfica!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 26 mei 2019

  2. zaterdag 25 mei 2019

  3. vrijdag 24 mei 2019