Gisteren gemist: Arsenal schittert, ook drie punten Twente

Gisteren gemist: Arsenal schittert, ook drie punten Twente

23 oktober 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 22 oktober.Toornstra ineens bankzitter bij Feyenoord: "Het is aan mij"
Ondanks dat hij als basisspeler aan het seizoen begon is Jens Toornstra inmiddels bankzitter bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder ziet dat andere spelers de voorkeur krijgen van trainer Giovanni van Bronckhorst en blijft daar rustig onder.

Stevens moet één duel brommen voor rode kaart tegen Vitesse
Sonny Stevens is door de KNVB voor één duel geschorst na zijn rode kaart tegen Vitesse. De keeper van Excelsior kreeg in blessuretijd van de ontmoeting met de Arnhemmers (2-0 winst) een rode prent en zal dus één duel moeten missen.

Overmars ziet Dolberg bijtekenen: "Moeten talenten beschermen"
Ajax is zeer content over het feit dat Kasper Dolberg een nieuwe verbintenis heeft getekend in Amsterdam. De Deense spits zette maandag zijn krabbel onder een contract tot medio 2022. Directeur Marc Overmars is daar erg blij mee.

Lokeren-coach Maes in de boeien geslagen door politie
Groot nieuws in België. Het was de afgelopen dagen relatief rustig wat betreft het matchfixingschandaal, maar daar is maandag verandering in gekomen. Peter Maes, trainer van Lokeren, is maandag gearresteerd.

Twente kent probleemloze avond op bezoek in Utrecht
FC Twente heeft maandag zeer eenvoudig afgerekend met Jong FC Utrecht. De club uit Enschede begon goed aan de wedstrijd en gaf dat niet meer weg. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 1-6 stand. Daardoor sluit Twente weer aan bij de topteams in de Eerste Divisie.

Weergaloze Özil dirigeert Arsenal naar tiende overwinning op rij
Op de dag dat Arsene Wenger zijn 69ste verjaardag viert, heeft Arsenal laten zien dat het zonder de Fransman de weg omhoog echt heeft ingeslagen. Ondanks een moeizame start werd er thuis gewonnen met 3-1 van Leicester City. Dat was vooral te danken aan Mesut Özil, die werkelijk schitterende dingen liet zien. Door de tiende zege op rij staat Arsenal nu gedeeld derde.

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 april 2019

  2. donderdag 18 april 2019