Malacia is zijn basisplaats kwijt: "Ik moet het laten zien"

22 oktober 2018, 19:13

Tyrell Malacia is zijn basisplaats bij Feyenoord kwijtgeraakt aan Calvin Verdonk. In de laatste weken kiest trainer Giovanni van Bronckhorst voor zijn concurrent, maar Malacia weigert de hoop op te geven. Via Jong Feyenoord wil hij zich terug knokken.

Maandag deed hij mee bij Jong Feyenoord, dat met 4-0 te sterk was voor RKC. "Als ik niet bij het eerste speel, is het lekker om hier mijn minuten te maken", zegt de verdediger tegen RTV Rijnmond. "Als ik hier moet spelen, moet ik gewoon zorgen dat ik mijn ding doe en laten zien aan de trainer dat ik wel moet spelen", zegt hij rustig.

Zondag speelt Feyenoord de Klassieker tegen Ajax. Ondanks dat Malacia waarschijnlijk op de bank zit, heeft hij er zin in. "Ja, zeker. In de jeugd heb ik veel van die wedstrijden gespeeld. Vorig seizoen heb ik zelf ook mogen spelen in De Klassieker en dat zijn altijd de leukste wedstrijden die je speelt. Bij het eerste komt er andere druk bij kijken, maar dat is wel lekker. Ik denk dat we er alles aan moeten doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten."

Lees ookToornstra ineens bankzitter bij Feyenoord: "Het is aan mij"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen