Rosheuvel koestert punt in derby: "Alles is beter dan verliezen"

22 oktober 2018, 08:35

Na zes nederlagen op rij veroverde NAC Breda zondagmiddag een punt tegen Willem II. Door een strafschop te versieren én te benutten zorgde Mikhail Rosheuvel ervoor dat de negatieve reeks werd doorbroken. Hoewel de aanvaller het liefst drie punten had bijgeschreven, is hij niet ontevreden met het gelijkspel.

Een kwartier voor tijd tekende Rosheuvel vanaf elf meter voor de 2-2. NAC was in de Brabantse derby op voorsprong gekomen, maar Willem II sloeg nog voor rust twee keer toe. "Alles is beter dan verliezen. Een paar weken geleden trokken we in dit soort wedstrijden aan het kortste eind. Daarom is dit punt zo belangrijk", zegt Rosheuvel in BN De Stem.

De penalty was een cadeautje van Pol Llonch: de middenvelder van Willem II haalde Rosheuvel op een onnodig moment neer. "Ik kwam door op rechts, kapte de bal achter mijn standbeen en werd geraakt", legt de buitenspeler de situatie uit. "Een penalty dus. Ik word wel echt onderuit gehaald. Slim van mij en een overtreding van de tegenstander; een kwestie van beide."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen