Gisteren gemist: Feyenoord wint, keeperblunders en zege Inter

22 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 21 oktober 2018, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 21 oktober.

Feyenoord heeft maar één goede helft nodig tegen PEC Zwolle

Feyenoord heeft zondag vertrouwen getankt in aanloop naar De Klassieker. De Rotterdammers speelden thuis tegen PEC Zwolle een prima eerste helft, zakten na rust weg, maar wonnen alsnog met grote cijfers. Jordy Clasie en Nicolai Jørgensen maakten voor rust hun eerste treffers van het seizoen. Steven Berghuis, aangeveer bij de eerste goals, besliste de eindstand op 3-0 met een schitterende afstandsgoal. 

VVV-Venlo zet sterke start door tegen dramatisch ADO, FC Groningen verliest weer, Fortuna pakt punten

VVV-Venlo heeft zondagmiddag hele goede zaken gedaan tegen directe concurrent ADO Den Haag. In een slechte wedstrijd waren de Limburgers uiteindelijk de minst slechte van de twee en hield het zo de drie punten in eigen huis. NAC Breda en Willem II [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/340304/nac-pakt-op-de-valreep-een-punt-tegen-aartsrivaal-willem-ii/,_blank,deelden eerder op de dag de punten], terwijl Fortuna Sittard van De Graafschap [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/340321/jurjus-van-held-naar-schlemiel-bij-de-graafschap-tegen-fortuna/,_blank,won]. Heracles Almelo [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/340312/blunderende-padt-met-fc-groningen-hard-onderuit-in-almelo/,_blank,versloeg] FC Groningen, zonder groots te spelen. 

Internazionale in extremis langs Milan in 'derby della Madonnina'

Internazionale heeft in de derby van Milaan met moeite afgerekend met rivaal AC Milan. De ploeg met Stefan de Vrij binnen de lijnen was veel sterker dan de 'bezoekers', maar vergat het overwicht lang uit te drukken in de score. Totdat Mauro Icardi diep in blessuretijd helemaal vrij stond na een voorzet en binnen knikte: 1-0. Voor AC Milan betekent het verlies dat het voorlopig in het rechterrijtje staat, Inter sluit aan bij de Italiaanse top.

'Lopetegui wordt toch voor duel met Barcelona ontslagen bij Real'

Julen Lopetegui moet zich ernstige zorgen maken over zijn toekomst als trainer van Real Madrid. Volgens het doorgaans betrouwbare Sky Sports wordt hij namelijk binnen 24 uur ontslagen als hoofdcoach van De Koninklijke. Dat is anders dan eerdere berichtgeving, die meldden dat hij in elk geval tot en met El Clasico aan het roer zou staan in de Spaanse hoofdstad.

Padt baalt van blunders: "Heb mijn excuses aangeboden"

Sergio Padt speelde een zeer vervelende hoofdrol bij FC Groningen. Met een gruwelijke fout bij de tweede goal van Heracles Almelo meteen na de pauze kon de keeper niet terugkijken op een goed optreden. Hij trok het boetekleed aan na het met 4-1 verloren duel. "Ik heb mijn excuses aangeboden. Meer kan ik nu niet doen." Ook De Graafschap-goalie Hidde Jurjus ging zeker [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/340324/jurjus-baalt-keepte-de-beste-wedstrijd-van-dit-seizoen/,_blank,niet vrijuit]. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen