'Lopetegui wordt toch voor duel met Barcelona ontslagen bij Real'

21 oktober 2018, 22:17

Julen Lopetegui moet zich ernstige zorgen maken over zijn toekomst als trainer van Real Madrid. Volgens het doorgaans betrouwbare Sky Sports wordt hij namelijk binnen 24 uur ontslagen als hoofdcoach van De Koninklijke. Dat is anders dan eerdere berichtgeving, die meldden dat hij in elk geval tot en met El Clasico aan het roer zou staan in de Spaanse hoofdstad.

Maar een nieuwe nederlaag in Spanje tegen Levante, het vijfde duel op rij waarin hij niet wist te winnen met zijn ploeg, heeft de plannen vermoedelijk toch nog omgegooid. De beleidsbepalers willen het duel met Viktoria Plzen in de Champions League en FC Barcelona niet meer afwachten en breken met de oefenmeester. Voor Lopetegui zou dat zeer pijnlijk zijn: afgelopen zomer werd hij door zijn keuze voor Real nog ontslagen voor het WK in Rusland.

Guti en Santiago Solari, beide oud-spelers van Real Madrid, zijn in beeld om de coach, die bezig is aan een van de slechtste reeksen ooit bij Real, op te volgen. Solari doet op dit moment de beloftenploeg van Real, terwijl Guti - hij was ook in beeld om deze zomer Zinedine Zidane op te volgen - assistent-trainer is bij Besiktas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen