Steijn geniet volop van winnend VVV en van penalty-moment

21 oktober 2018, 20:37

Het kan niet op momenteel bij VVV-Venlo. De ploeg van Maurice Steijn bevindt zich op de vijfde plaats in de Eredivisie en de oefenmeester won met zijn club bij zijn oude liefde ADO Den Haag (2-0). Een mooier moment voor het bereiken van de vijfde plaats had er voor de oefenmeester niet kunnen zijn, toch wilde hij nog niet te hard van stapel lopen. "Als we hadden verloren stonden we twaalfde, dus het zit heel dicht bij elkaar", relativeerde hij.

"Maar dat neemt niet weg dat we genieten van deze tussenbalans", verzekerde de coach tegenover FOX Sports. De supporters zongen zelfs 'We gaan Europa in', al wilde Steijn daar nog niet aan. "Misschien bedoelen ze met vakantie?", glimlachte hij. "Het is geweldig voor iedereen binnen VVV, maar we zitten pas op een kwart van de competitie." Na negen duels heeft VVV-Venlo wel al liefst veertien punten verzameld.

Een ander mooi moment voor Steijn was het moment waarop Timo Susic, de vaste man voor de penalty's, de bal af gaf aan spits Peniel Mlapa. De jonge aanvaller scoorde nog niet en kreeg daarom van Susic de gelegenheid om vanaf elf meter raak te schieten na een minuut. "Dat vond ik misschien nog wel mooier dan de goal. Tino vindt dat een spits doelpunten nodig heeft. Een hartstikke mooi signaal richting een collega."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen