Clasie vindt Ajax en PSV op dit moment verder dan Feyenoord

21 oktober 2018, 19:16

Jordy Clasie vindt dat Ajax en PSV overtuigender spelen dan Feyenoord momenteel. In aanloop naar De Klassieker van komende week verwacht de middenvelder dan ook een zwaar karwei, desondanks ziet hij kansen. "Het is een wedstrijd op zich en voor velen de wedstrijd van het jaar. We weten wat ons te doen staat", aldus de Feyenoorder.

Tegenover FOX Sports ging hij in op het duel van komende week. "Ajax voetbalt op dit moment een stuk beter dan wij. En de gemakzucht waarmee zij en PSV winnen, is groot. Wij hebben het moeilijker", erkende Clasie, die tegen PEC Zwolle het openingsdoelpunt maakte. Zijn eerste treffer sinds de rentree in De Kuip. "Een verdedigende middenvelder moet tussen de vier en zes goals per seizoen maken. Dat is lekker voor jezelf, maar ook voor het team. Al is het soms lastig omdat ik de meest controlerende man ben."

Ondanks het goede spel en de 2-0 voorsprong bij rust, maakte Feyenoord het zichzelf te moeilijk in De Kuip tegen PEC Zwolle. "In de tweede helft hebben we achter de bal aangelopen. We konden geen druk zetten, terwijl we dat de eerste helft goed deden. Dat mag ons niet gebeuren, voor hetzelfde geldt maken zij de 2-1. We moeten het goede spel langer volhouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen