Hertha BSC met Luckassen en Dilrosun niet langs SC Freiburg

21 oktober 2018, 17:31

Hertha BSC is er niet in geslaagd om te winnen van SC Freiburg. Met Derrick Luckassen en Javairo Dilrosun in de basis kwam de ploeg zondagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de nummer twaalf uit de Bundesliga. Vlak voor tijd werd een gegeven penalty nog teruggedraaid door de VAR, waardoor de remise als een nederlaag zal aanvoelen voor de club uit Berlijn.

Met de door PSV verhuurde Luckassen voor het eerst dit Bundesliga-seizoen in de basis, hij speelde bij afwezigheid van de geblesseerde Karim Rekik, begon de thuisploeg uitstekend aan de wedstrijd. Binnen zeven minuten opende Ondrej Duda de score voor de thuisploeg, die sowieso een sterke start van het seizoen kent. Een half uur later was de stand echter alweer gelijk: Robin Konh werkte binnen in de verre hoek.

Freiburg, met Mark Flekken op de bank, hield na de rust met vallen en opstaan stand. De gegeven strafschop na een overtreding op Pal Dardai vlak voor tijd werd namelijk ingetrokken. Na het bekijken van de beelden vond de arbiter het namelijk géén overtreding. Zodoende moesten Luckassen en Dilrosun - die na ruim een uur werd gewisseld - genoegen nemen met een punt en sluiten ze niet aan bij de topploegen van de Bundesliga, die afgelopen weekend wel wonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen