De Roon en Gosens helpen Atalanta aan grote uitoverwinning

21 oktober 2018, 16:54

Atalanta heeft zondagmiddag uitgehaald tegen Chievo Verona. Marten de Roon en Robin Gosens (ex-Heracles Almelo) namen beiden een doelpunt voor hun rekening in de 1-5 overwinning. Grote man aan Atalanta-zijde werd Josip Ilicic, die drie keer scoorde. Lazio pakte drie belangrijke punten tegen Parma.

Chievo Verona - Atalanta (1-5)

Met een schot van afstand opende De Roon tegen het geplaagde Chievo Verona. Al snel liep Atalanta, dat in acht wedstrijden nog maar zes punten had veroverd, uit naar 0-2. Ilicic verdubbelde de score en prikte er vlak na rust nog twee bij. Zijn laatste maakte hij op aangeven van Gosens, die een Nederlandse vader heeft. De Duitser scoorde vervolgens zelf het vijfde doelpunt. Valter Birsa maakte vlak voor tijd de eretreffer voor Chievo, de hekkensluiter die na negen duels op -1 punt staat.

Parma - Lazio (0-2)

In de buurt van Juventus zal Lazio dit seizoen niet komen, maar de Romeinen zullen dit seizoen wel vechten voor een Champions League-ticket. Zondag is Lazio door een 0-2 zege bij Parma gestegen naar de vierde plaats. De doelpunten vielen pas laat in de wedstrijd: Ciro Immobile schoot tien minuten voor tijd de 0-1 vanaf de strafschopstip. In de blessuretijd werd het vervolgens 0-2 door Joaquin Correa.

Overige uitslag:

Bologna - Torino 2-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen