Ajax-vrouwen met PSV aan kop na zege op Excelsior Barendrecht

Ajax-vrouwen met PSV aan kop na zege op Excelsior Barendrecht

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 oktober 2018 – De Ajax-vrouwen zijn terug aan kop van de Eredivisie. De ploeg van Benno Nihom had in eigen huis geen enkele moeite met Excelsior Barendrecht. Dankzij treffers van Marjolijn van den Bighelaar (2x), Lina Salmi, Vanity Lewerissa en Ellen Jansen komen de Amsterdammers in puntentotaal weer gelijk met PSV, dat overigens nog wel een iets beter doelsaldo heeft dan Ajax.

Met remises tegen FC Twente, sc Heerenveen en ADO Den Haag verloopt het seizoen voor de Amsterdammers nog zeker niet geweldig. Excelsior Barendrecht was het seizoen met twee zeges juist nog zo goed begonnen, maar kon op De Toekomst geen vuist maken. In de pauze was het nog slechts 2-0, waarna Ajax na de pauze nog driemaal scoorde.

De Amsterdammers speelden anders dan de andere ploegen vrijdagavond 'pas' op zondag, omdat er midweeks werd gespeeld tegen Olympique Lyon. Dat duel in de Champions League werd nog kansloos verloren (0-4), maar desondanks werd er van Excelsior Barendrecht dus wel gewonnen. Voor de return op 31 oktober in Lyon komt Ajax in de Eredivisie niet meer in actie.

Reacties

gerelateerd