Koster vindt dat Willem II zege over de streep had moeten trekken

21 oktober 2018, 15:18   Bijgewerkt: 21 oktober 2018, 15:24

Willem II-trainer Adrie Koster is niet blij met de 2-2 tegen NAC Breda. De Tilburgers begonnen zondagmiddag zwak aan de wedstrijd, maar gingen wel met een 1-2 voorsprong de rust in. In de tweede helft leek er geen vuiltje aan de lucht, tot Pol Llonch een overtreding in het strafschopgebied maakte.

De Spaanse middenvelder beging een overtreding op Mikhail Rosheuvel, die niet in kansrijke positie was. "Als je de voorsprong hebt, moet je die koesteren. Dat hebben we niet gedaan. We maken een domme overtreding in de zestien. Als je 'm voor je houdt, gebeurt er niks. NAC creëerde weinig. Wij ook niet heel veel, maar dan moet je juist die 1-2 binnenslepen", zegt Koster tegen FOX Sports.

Door een geweldige aanval, afgemaakt door Donis Avdijaj, was Willem II voor rust op 1-2 gekomen. "We maakten schitterende doelpunten. Doelpunten uit het boekje. We zijn in staat om altijd te scoren, maar als je het dan op elke momenten dat het erop aankomt het laat afweten, dan wordt het moeilijk een wedstrijd te winnen."

Avdijaj

Vlak voor tijd werd Advijaj gewisseld. Eerst ging de Duitse aanvaller de discussie aan met de vierde man, daarna reageerde hij op het NAC-publiek. "Dat keur ik niet goed. Je mag het af en toe oneens zijn met de scheidsrechter. Dat mag je duidelijk maken. Maar reageren op het publiek moet je niet doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen