PSV blijft foutloos: "Kunnen we niet volhouden"

20 oktober 2018, 21:25

Negen overwinningen uit negen wedstrijden en een doelsaldo van 36 voor en slechts 3 tegen. Trainer Mark van Bommel kent een formidabele start in de Eredivisie. De PSV-coach is uiteraard tevreden over zijn ploeg, ziet verbeterpunten en tempert de verwachtingen: "Dit kunnen we niet volhouden."

De uitslag stemt Van Bommel het meest tevreden. "Na een week waar iedereen over de hele wereld geweest is, win je met 6-0, maar het kan beter", klinkt het voor de camera van FOX Sports. De dadendrang naar voren, ondanks de ruime voorsprong, is voor Van Bommel het grootste pluspunt. "Dat hoort ook bij het elftal. Het is mooi dat we op zoek blijven gaan naar een zesde goal. Dat lukt niet altijd, maar complimenten aan het team zijn wel op zijn plaats."

Na negen wedstrijden is PSV nog altijd foutloos in de Nederlandse competitie. De coach van de koploper weet dat er ooit een eind aan die serie komt. "Dit kunnen we niet volhouden. Dan eindigen we op 102 punten en weet ik hoeveel goals. Het mooiste aan vanavond is dat we ten koste van alles ook een tegengoal proberen te voorkomen."

Ook voor de beginnende coach zelf is het een gedenkwaardige avond. Door de serie overwinningen gaat Van Bommel voormalig PSV-coach Eric Gerets voorbij als best beginnende trainer van PSV. "Als je van tevoren zegt 'Mark je begint bij PSV en wint negen keer op rij' dan teken je daar natuurlijk voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen