SC Heerenveen
0 – 0
Fortuna Sittard

Lopetegui denkt na nieuwe dreun niet aan vertrek bij Real

Lopetegui denkt na nieuwe dreun niet aan vertrek bij Real

20 oktober 2018 – Real Madrid beleeft de slechtste seizoenstart in La Liga sinds 1952. De Madrilenen van trainer Julen Lopetegui kregen zaterdag een nieuwe dreun te verwerken in de vorm van een thuisnederlaag tegen Levante (1-2). De coach wil nog niet van een vertrek weten. "Een ontslag is wel het laatste waar ik aan denk."

Volgens Lopetegui was de nederlaag in eigen huis zwaar onverdiend. Tegen Spaanse media somde hij wat statistieken van de wedstrijd op. "We hebben 33, 34 keer op het doel geschoten, negen corners gekregen, vier keer het aluminium geraakt. We hebben veel en goed aangevallen. Maar in voetbal krijg je niet altijd wat je verdient."

Door de nieuwe nederlaag staat Real slechts vijfde en kan het nog door een aantal clubs ingehaald worden tijdens deze speelronde. De druk op Lopetegui neemt toe, maar zelf wil hij van een wijken weten. "Een ontslag is wel het laatste waar ik aan denk", klonk het strijdlustig. "Ik ben meer gemotiveerd dan ooit. Ik geloof nog steeds in deze ploeg."

gerelateerd