Real en Lopetegui dieper in problemen na nieuwe nederlaag

Real en Lopetegui dieper in problemen na nieuwe nederlaag

20 oktober 2018 – De druk op Julen Lopetegui als trainer van Real Madrid is zaterdagmiddag extra toegenomen. Levante zette de Champions League-winnaar te kijk voor eigen publiek en houdt de dramatische reeks van de Madrilenen aan. In Santiago Bernabeu werd het 1-2. Daarnaast vestigde Real ook een negatief clubrecord met 465 minuten zonder doelpunt.Al het hele seizoen presteert Real Madrid ondermaats. In de laatste drie competitiewedstrijden won de Koninklijke niet, en werd er bovendien niet gescoord. Tegen Levante namen de problemen al gauw verder toe. In de zevende minuut was de defensie van Real als een gatenkaas. Met name Raphaël Varane zag er niet goed uit. José Luis Morales profiteerde optimaal.

Varane was zes minuten later opnieuw de schlemiel. De Fransman maakte hands in de zestien en dat werd gezien door de VAR: penalty. Het was Roger Martí die Thibaut Courtois het nakijken gaf. De VAR boorde Real Madrid ook de aansluitingstreffer door de neus. Marco Asensio dacht in de rebound te scoren. De scheidsrechter keurde de goal in eerste instantie goed, maar de videoscheidsrechter keurde de treffer terecht af. Hij zag dat Asensio buitenspel stond. Aan de andere kant werd ook een doelpunt van Levante wegens buitenspel afgekeurd.

Lopetegui hield in de rust Alvaro Odriozola in de kleedkamer en bracht Gareth Bale binnen de lijnen. Real Madrid ging op zoek naar de 1-2 en maakte die ook. Vlak nadat Real Madrid het negatieve clubrecord vestigde van langste periode zonder doelpunt, ramde Marcelo de aansluitingstreffer tegen de touwen.

Inclusief blessuretijd kreeg Real Madrid ruim twintig minuten voor minimaal de gelijkmaker. Karim Benzema en Mariano Diaz waren dichtbij. Zij raakten het houtwerk. Diaz leek ook te scoren, maar voor de derde keer werd een treffer wegens buitenspel afgekeurd. De gelijkmaker was Real Madrid niet gegund en daardoor houdt de crisis aan.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 april 2019

  2. donderdag 18 april 2019