'Man City overweegt bod van zeventig miljoen op De Jong'

20 oktober 2018, 08:44

Manchester City lijkt serieus in de race voor de handtekening van Frenkie de Jong. De Engelse grootmacht wordt al geruime tijd in verband gebracht met de 21-jarige Ajacied, maar het Algemeen Dagblad weet het nu zeker: De Jong is één van de 'top transfer targets' van de regerend Engels kampioen. De club zou een bedrag van liefst zeventig miljoen euro over hebben voor De Jong.

De krant zegt dat City niets wil overhaasten en overweegt om pas in de zomer het bod uit te brengen. De Engelsen zouden zich echter al eerder in Amsterdam kunnen melden als andere clubs proberen De Jong bij Ajax los te weken. FC Barcelona is de club die het vaakst in verband wordt gebracht met De Jong. Verder zouden ook Real Madrid en Tottenham Hotspur de verrichtingen van De Jong nauwlettend in de gaten houden.

In Manchester is men op zoek naar een opvolger voor Fernandinho. De 33-jarige Braziliaan is al jaren een vaste waarde op het middenveld van de Engelse topclub, maar wordt een dagje ouder. Zijn contract loopt daarnaast over anderhalf jaar af. Pep Guardiola wil zich graag versterken met een middenvelder die de blik naar voren heeft. De Jong past in de plaatje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen