Ambitieuze Janssen hoopt op termijn Slutsky te vervangen

Ambitieuze Janssen hoopt op termijn Slutsky te vervangen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 oktober 2018 – Theo Janssen hoopt dat hij de toekomstige hoofdtrainer is van Vitesse. Als jeugdtrainer doet de gestopte middenvelder op dit moment ervaring op. Janssen, die het Onder 19-team onder zijn hoede heeft, beseft dat het nog maar de vraag is of de Arnhemse club hem ooit doorschuift.

"Het is afwachten welke kansen je van de club krijgt en of je die kans wel krijgt. Ik weet in ieder geval dat ik als trainer tactisch sterk ben en precies weet hoe het wel en niet moet in de top. Ik denk dat ik voetballers veel bij te brengen heb", zegt de oud-middenvelder in gesprek met Omroep Gelderland.

Vitesse heeft met Slutsky een buitenlandse trainer, maar met Nicky Hofs, Edward Sturing en Raimond van der Gouw genoeg Vitesse-mensen op de bank. Een rol als assistent ziet Janssen niet zitten. "Nee, zeker niet. Ik ben iemand die graag mijn mening geeft en wil dat dat direct invloed heeft. Ik zie mezelf dus niet zozeer als assistent."

Reacties

gerelateerd